Geel

Eénrichtingsverkeer door werken in Dr. Van de Perrestraat

Maandag 14 en dinsdag 15 november werkt de aannemer de kruispunten van de Dokter Van de Perrestraat met Helleblok, Velodroomwijk en Bosakker in Geel af met asfalt. Op beide dagen geldt er éénrichtingsverkeer in de Dokter Van de Perrestraat vanaf Velodroomstraat naar het station. Die kruispunten zijn maandag en dinsdag afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.

Daarnaast geldt er in de Dokter Van de Perrestraat éénrichtingsverkeer van Velodroomstraat richting het station. Vanaf het station richting de ring is er een omleiding langs Heistraat en Velodroomstraat. Fietsers en voetgangers kunnen wel door en moeten geen omleiding volgen.

De kruispunten van Helleblok en Velodroomwijk gaan na de werken weer volledig open vanaf woensdag 16 november. Het kruispunt met Bosakker gaat weer open vanaf vrijdagavond 18 november.

Na de asfalteringswerken starten de afbraakwerken aan het kruispunt met Vinkenstraat vanaf 16 november. Het verkeer op de Dokter Van de Perrestraat kan de werken beurtelings passeren. Voor fietsers en voetgangers is er ter hoogte van de werken een aparte rijstrook voorzien.