Geel

Geel zoekt uitbaters voor fitness- en horecazaak in vernieuwde Axion

Stad Geel zoekt uitbaters voor de fitness- en horecazaak in het vernieuwde Axion sportcomplex, die kreeg een grondige renovatie. Met een tweede grote sporthal, een vechtsportzaal, danszaal en extra polyvalente ruimtes vormt Axion de thuisbasis voor heel wat Geelse verenigingen en studenten.

Individuele sporters kunnen er terecht voor een partijtje squash en binnenkort hopelijk ook voor een rondje fitness, want de stad zoekt nog een uitbater voor een fitnesszaak én een uitbater voor de gloednieuwe cafetaria.

Eerder dit jaar ging de stad al eens op zoek naar een uitbater voor de fitness- en horecazaak, maar vond geen kandidaat. De stad paste ondertussen de procedure aan.

De concessie werd gesplitst in twee aparte concessies: één voor de horecazaak en één voor de fitnesszaak. Kandidaten kunnen inschrijven voor één of voor beide concessies tot en met 31 januari volgend jaar. Voor meer info klik hier.