Geel

Nieuwe stadsmagazine in de bus

Vanaf vrijdag 25 november krijgt elke Gelenaar voor de eerste keer het nieuwe stadsmagazine in de brievenbus. Geen InfoGeel en aparte UiT-krant meer. Wél een nieuw en fris magazine waarin volop mensen centraal staan. Verwacht je aan meer beelden en meer verhalen.

Evenementen en activiteiten van stadsdiensten en verenigingen krijgen een eigen plaatsje. Het stadsmagazine kwam er op vraag van de Gelenaren. Uit een bevraging eind 2020 bleek dat het infoblad InfoGeel goed scoorde. Zo goed, dat onze inwoners het graag vaker dan vier keer per jaar in de bus willen krijgen.

De stad ging aan de slag met de tips en suggesties die ze kreeg: inwoners willen meer weten over de toekomstplannen van de stad, verhalen van inwoners lezen en er activiteiten van verenigingen terugvinden. Het nieuwe stadsmagazine verschijnt tien keer per jaar. Iedere maand eentje, behalve in januari en augustus.