Mol

Pennenzakkenrock 2023 uitverkocht

Pennenzakkenrock is in een recordtempo uitverkocht. Maar liefst 415 scholen met in totaal een 23.500-tal leerlingen zullen uit de bol gaan op de 29ste editie op 22 juni 2023. De inschrijvingsmodule op de website is afgesloten. Scholen kunnen zich dus niet meer inschrijven.

Pennenzakkenrock tovert domein Zilvermeer om tot een heus openlucht speelparadijs. Al 29 jaar zorgt het hipste kinderfestival voor een feestelijke afsluiter van het schooljaar, waar er extra wordt ingezet op beleving.

Net zoals de vorige editie van Pennenzakkenrock beperkt de provincie Antwerpen dit jaar opnieuw de inschrijvingen. Op die manier wil de organisatie veiligheid, kwaliteit en plezier garanderen, zodat leerlingen én leerkrachten het einde van het schooljaar op een aangename manier kunnen vieren.

Momenteel wordt er gesleuteld aan een topaffiche, adembenemende randanimatie en een knappe festivalcamping voor de klasjes die meedoen aan het campingfestival.