Geel

Thomas More : Energietechnologie organiseert tweede ‘energy café’

Na het groot succes van de eerste editie in maart dit jaar openen de opleiding Energietechnologie en het Kenniscentrum Energie ​ van Thomas More Campus Geel op dinsdag 22 november opnieuw de deuren van hun Energy Café om 16u00.

Het café is een ideale gelegenheid voor de studenten om kennis te maken met hun toekomstige werkgevers. De bedrijven op hun beurt ontdekken jong talent in een sector die meer dan ooit hoog op de agenda staat. Keynotesprekers Michaël Verbiest en Raf Schildermans van IFTECH en Bart Van Assche van BASF openen het netwerkevent.

‘Deze keer mag je rekenen op een nóg energieker Energy Café’, zegt opleidingsmanager Peter Alen. ‘We zijn aan de slag gegaan met de waardevolle feedback die we vorige editie mochten ontvangen. Wat niet verandert is dat ons Energy Café een uniek netwerkevent is voor studenten, leerkrachten en bedrijven uit het werkveld. Met meer dan 200 deelnemers is het nu al een succes.’

Het topic van Michaël Verbiest en Raf Schildermans van IFTECH gaat over een stabiele energiefactuur ondanks de energiecrisis. Bart Van Assche spreekt over het verduurzamingstraject van chemiereus BASF.