Geel

Tweede leven voor allerlei huishoudelijke toestellen en spullen dankzij Repaircafé XL

Woensdag gooit het Repaircafé XL voor de eerste maal de deuren open op de Geelse campus van Thomas More. De studenten en docenten Electromechanica herstellen er defecte toestellen. Een reparatie kost niks, maar een vrije bijdrage is altijd welkom, want dat bedrag gaat naar het nieuwe kinderziekenhuis Planeet Goudgeel.

De kost van het levensonderhoud in ons land blijft alsmaar stijgen en dat baart zorgen. Defecte huishoudtoestellen, fietsen, tuingereedschap, speelgoed en zelfs kledij krijgen er een tweede leven. Een repaircafé zou niet compleet zijn zonder een drankje, die je kan nuttigen tijdens de herstellingswerken.

Het repaircafé XL is op woensdag 23 november open van 11u30 tot 21u00 aan de Thomas More campus in Geel.