Geel

Dinsdagmarkt verhuist zes weken naar nieuwe tijdelijke locatie

Op de dag van Sinterklaas, dinsdag 6 december, verhuist de dinsdagmarkt voor zes opeenvolgende weken naar de parking voor het stadhuis en de omliggende straten. Op de Markt start dan de opbouw voor kerstmarkt Geel Wintert!.

De dinsdagmarkt krijgt tijdelijk een nieuwe opstelling: compact en gezellig, maar met plaats voor alle vertrouwde marktkramen en losse standhouders. Iedere dinsdag kan je van 8u00 tot 12u30 tussen de kramen struinen op de nieuwe locatie.Je parkeert je auto vlakbij op Havermarkt of in de ondergrondse parking Werft. Het eerste uur is gratis.

Gedurende deze zes weken mag je op dinsdagen tussen 5u00 en 14u00 niet parkeren of rijden op:
Parking Werft voor het stadhuis, Werft, op het deel tussen cc de Werft en Patronaatstraat.
Patronaatstraat, op het deel tussen Werft en Kameinestraat.
Werft, op het deel tussen Patronaatstraat en Werft 24.
Dit geldt ook als je met de fiets of step rijdt. Stap af en ga te voet verder.