Kasterlee

Eerste kinderboek voor Tielense schrijfster Patricia Aerts

Patricia Aerts uit Tielen bij Kasterlee bracht zopas haar eerste kinderboek uit Cozze en Berre, de Schommel en de vriendjesboom.

Berre is een dromer. De jongen zit in zijn hoofd met … een schommel. Een schommel in zijn lievelingskleur appelblauwzeegroen! Misschien kan zijn papa helpen? Jazeker. Papa Cozze is handig met hout en samen knutselen ze de schommel. Maar waar maak je zo’n schommel dan aan vast? Cozze en Berre gaan op pad, samen met hun speelse hond Siel.

Schrijfster Patricia Aerts vertelt een warm verhaal over een vader en een zoon, die samen leuke dingen beleven. Om voor te lezen voor kleuters of om zelf te lezen voor de leeftijd lagere school. De vrolijke en kleurrijke illustraties van Lize Desmaricaux zorgen voor extra leesplezier.

Patricia verloor in 2007 haar man Tonny door een ongeval, net toen ze zwanger was van hun eerste kindje. Ze schreef daarover het boek ‘Alleen zwanger’. In haar nieuwe kinderboek laat ze nu een jongen avonturen beleven met zijn papa.

Meer informatie over het kinderboek ‘Cozze en Berre’ kan je hier vinden. Het boek kost 19,95 euro. Bestellen kan hier of in de boekhandel.