Meerhout

Expo rond leven van Zjef Vanuytsel in gemeentehuis Meerhout

Vanaf zaterdag 17 december loopt in het gemeentehuis van Meerhout een tentoonstelling rond Zjef Vanuytsel. De expo kadert in het herdenkingsjaar rond Zjef Vanuytsel en is een organisatie van lokaal bestuur Meerhout en de cultuurraad.

De tentoonstelling is opgebouwd in verschillende fasen en belicht zijn muziekcarrière, jeugd en hobby’s en de architectuur. Elke fase zal in een ander deel van het gemeentehuis te bezichtigen zijn en er worden unieke objecten van Zjef Vanuytsel tentoongesteld.

Ook zullen filmpjes te zien zijn van vrienden en familie, waarbij ze mooie herinneringen en getuigenissen aan Zjef Vanuytsel zullen ophalen.

De expo over Zjef Vanuytsel loopt van 17 december 2022 tot en met 31 maart 2023 en kan bezocht worden tijdens de openingsuren van het gemeentehuis.