Mol

Gezellige eindejaarsactiviteiten ‘Knus in Mol’

Tot en met zondag 8 januari krijgt de gemeente Mol een warm dekentje vol gezellige activiteiten over zich heen onder de naam ‘Knus in Mol’. De winterse verhaalwandeling ‘De Lichtzoeker’ kan je heel de periode bezoeken van 16u30 tot 21u30. De wandeling van drie kilometer doorheen de centrumstraten start op Markt 24.

Daarnaast openen de handelaars ook extra de deuren op 11 en 18 december. Het Zilvermeer tovert het domein om naar een magisch winterparadijs op 16 en 17 december en het peperkoeken mannetje neemt je weer mee op kerstzoektocht.

Op vrijdag 23 december doorkruisen de feestelijk verlichte tractoren heel de gemeente Mol en ook in de gehuchten kan je de komende weken terecht voor sfeervolle activiteiten in het kader van ‘Gloeiende gehuchten’.