Mol

Molse baileybrug decor in Nederlandse dramaserie

De Molse Baileybrug zal vanaf volgende maand figureren in enkele afleveringen van de prestigieuze historische Nederlandse dramaserie ‘De Stamhouder’. De opnames dateren al van het najaar van 2020.

De historische dramaserie ‘De Stamhouder’ is gebaseerd op het autobiografische boek van Alexander Münninghoff en vertelt zijn familiegeschiedenis, die gedomineerd werd door de Tweede Wereldoorlog. De opnames voor de serie gingen door in Polen, Tilburg, Den Haag en Mol.

De Baileybrug zal vooral in aflevering zeven en acht te zien zijn als een brug in de buurt van Brussel aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. De serie bestaat uit 8 afleveringen waarvan de eerste aflevering te zien is op zondag 1 januari om 21.30 uur op NPO 1 (Nederland 1)