Meerhout

Opnieuw nieuwjaarsconcert met uitreiking van de cultuurprijzen

Harmonie Sint Jorisgilde

Op vrijdag 23 december vindt in de Sint-Jozefkerk in Meerhout-Berg opnieuw het jaarlijkse nieuwjaarsconcert van de gemeentelijke cultuurraad met uitreiking van de cultuurprijzen plaats.

Met het nieuwjaarsconcert sluiten het lokaal bestuur en de cultuurraad van Meerhout het jaar feestelijk af. Het nieuwjaarsconcert wordt dit jaar gebracht door Harmonie St.-Jorisgilde. Accordeonist Elien Huysmans zal daarnaast ook nog enkele solonummers brengen. 

Naar goede gewoonte gaat het nieuwjaarsconcert gepaard met de uitreiking van de cultuurprijzen. Na enkele moeilijke coronajaren leeft de cultuursector terug op en dat is ook in Meerhout goed zichtbaar: de cultuurraad mocht enkele mooie kandidaturen voor de cultuurprijs en de prijs voor de cultuurvrijwilligers ontvangen.

Kom gratis meegenieten van het nieuwjaarsconcert en de uitreiking. Je hoeft vooraf niet te reserveren. Er is plaats voor 550 personen, maar wees op tijd, want vol is vol. Het concert vindt plaats om 19u00 in de Sint-Jozefkerk in Meerhout-Berg. De deuren gaan open vanaf 18.30 uur.