Kasterlee

Opruiming weesfietsen bushalte Turnhoutsebaan Kasterlee

In de fietsstallingen aan de bushalte van de Turnhoutsebaan in Kasterlee staan een aantal weesfietsen. Dit zijn fietsen die tekenen vertonen van niet-gebruik (bv. banden stuk of een krom wiel). Deze fietsen krijgen een label .
Omdat weesfietsen nodeloos beslag nemen in de fietsstalling, zal Fietspunt Turnhout en Politie Kasterlee op maandag 23 januari een grote opruimactie houden.

Heeft jouw fiets een label? Dan kan je je fiets best zo snel mogelijk ophalen of het label verwijderen. Alle weesfietsen met label die op 23 januari nog in de fietsstallingen staan worden overgebracht naar de opslagplaats van de politie Kasterlee. Hier worden ze nog 3 maanden bewaard.
Heb je de labels en de oproep gemist en is jouw fiets verdwenen? Neem dan contact op met Politie Kasterlee 014 85 11 01.