Laakdal

Tine Gielis is lijsttrekker voor CD&V Laakdal bij gemeenteraadsverkiezingen 2024

Tine Gielis is de lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2024 voor CD&V Laakdal. De lokale afdeling van de partij schaart zich unaniem achter het lijsttrekkerschap van de huidige burgemeester.

Volgens CD&V voorzitter Stein Voet kan ze terugblikken op 16 jaar ervaring als burgemeester en Laakdal kent Tine als een burgemeester die voor iedereen bereikbaar is en transparant is in haar communicatie naar de individuele burger.

De afgelopen jaren drukte Gielis haar stempel vooral door te werken aan verkeersveiligheid, dorpskervernieuwing, het verenigingsleven, erfgoed, kinderopvang en de realisatie van ontmoetingsruimte in elk deeldorp van Laakdal.
Voor de komende legislatuur staan onder andere volgende projecten in de steigers. Het restaureren en herbestemmen van de pastorijen van Veerle en Klein-Vorst. Hier zijn al subsidies voorzien. Het herinrichten van de dorpskernen van Klein-Vorst en Veerle en het realiseren van nieuwe fietspaden en verbindingswegen.

Tine Gielis kiest, zoals de voorbije jaren, voor een politiek op mensenmaat en vanuit het hart. Ze hoopt op deze manier het verschil te maken. Ze staat er niet alleen voor, maar ze wordt geflankeerd door een zeer divers en geëngageerd team, met zowel ervaring als jeugdig enthousiasme.