GeelLaakdalMeerhout

Cocaïnedealer aangehouden bij WODCA controle

Een dealershoeveelheid cocaïne, cash geld en twee gsm-toestellen werden het afgelopen weekend aangetroffen in een auto tijdens een WODCA-actie van de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout.

Aanleiding van het doorzoeken van het voertuig was verdacht gedrag van de bestuurder. Bij de huiszoeking achteraf werd nog meer cash geld gevonden. Ook attributen om drugs te verhandelen en een gsm-toestel werden aangetroffen.

De verdachte werd gearresteerd en zijn voertuig, cash geld, drugs en attributen werden in beslag genomen. Tijdens het verhoor bekende de verdachte de feiten en de onderzoeksrechter heeft hem aangehouden. Vrijdag verschijnt hij voor de raadkamer. Het onderzoek wordt verdergezet door het rechercheteam van de politiezone.