Geel

Gemeenschapswachten verdelen reflecterende huisnummers in Holven

De gemeenschapswachten in Geel zijn begonnen met de verdeling van reflecterende huisnummers in het Geelse deeldorp Holven. De verdeling duurt enkele weken. De gemeenschapswachten verdelen de nummers 2 dagen per week. Daarom duurt het soms enkele weken om een deeldorp te voorzien van de huisnummers.

De gemeenschapswachten contacteren ook de verhuurders van studentenkoten en bezorgen hen de huisnummers. Aan appartementsgebouwen wordt het eerste en het laatste nummer aan de hoofdingang geplaatst. Tussenin komt het bordje ’tot en met’. Zo wordt vermeden dat er een heel aantal bordjes onder elkaar hangen. De Geelse huisvestingsmaatschappij ontving de reflecterende huisnummers voor het hele grondgebied en zal deze zelf bevestigen aan de woningen.

Tijdens de laatste maanden van vorig jaar kregen de inwoners van Elsum, Winkelomheide, Larum en Zammel al een huisnummer in de bus. Nu is Holven aan de beurt en daarna volgen Punt en Sint-Amands.