GeelMolWesterlo

Originele foto’s voor communie- of lentefeest? Bij de hulpdiensten kan je terecht

Wie zijn dochter of zoon voor het communie- of lentefeest als stoere politievrouw of brandweerman wilt fotograferen in een origineel decor kan op zaterdagvoormiddag 18 maart terecht bij het Veiligheidshuis Ter Stokt in Geel, veiligheidscentrum De Marly in Westerlo of de brandweerpost Mol.

Er kunnen foto’s genomen worden bij de voertuigen van de brandweer, politie en het Rode Kruis. Men werkt in tijdsblokken van 30 minuten. Per blok kunnen 10 kinderen inschrijven. Elk kind wordt begeleid door een volwassene. Je brengt wel je eigen fotograaf mee.

Op de website van de brandweer vind je alle praktische info over het fotomoment en daar schrijf je in voor zondag 5 maart via het digitale inschrijvingsformulier. De inschrijving telt zowel voor brandweer, politie als Rode Kruis. Een weekje vooraf ontvang je een bevestigingsmail met het juiste tijdstip waarop je verwacht wordt en enkele bijkomende richtlijnen.