Mol

Café Wassalon tijdelijk gesloten door burgemeester van Mol

Café Wassalon in de Molse Corbiestraat moet tijdelijk dicht vanaf vrijdag 24 februari tot zo lang de voorwaarden voor de uitbating niet worden nageleefd. De tijdelijke sluiting van het café komt niet zomaar uit de lucht gevallen en werd opgelegd door een burgemeesterbesluit van de Molse burgemeester Wim Caeyers.

De politie stelde al verschillende inbreuken. Van zodra de uitbater aan alle voorwaarden voldoet wordt de sluiting meteen opgeheven.

Het gemeentebestuur hoopt met deze tijdelijke sluiting de uitbater te wijzen op zijn plichten om zich aan de wettelijke regels te houden. Volgens het gemeentebestuur wilt men met deze maatregel voorkomen dat de situatie verder escaleert. De nachtrust van de onmiddellijke buurt en de algemene veiligheid moet gegarandeerd blijven.