Laakdal

Heraanleg voetpad op Markt in Vorst-centrum gestart

Sinds maandag is de heraanleg gestart van het voetpad op de Markt in Vorst-centrum aan de zijde van de krantenwinkel. Het voetpad wordt uitgebroken en vervangen door waterdoorlatende betonstraatstenen.

De parkeervakken en het fietspad worden gedeeltelijk afgesloten. Om de hinder voor de bewoners van de werfzone tot een minimum te beperken, voert de aannemer deze werken uit in 3 fases: fase 1 startte gisteren vanaf de Kerkstraat tot aan Markt 9, Fase 2 volgt vanaf Markt 10 tot Steenbergen 1 en fase 3 vanaf Steenbergen 3 tot aan de Toke van Nestestraat in Laakdal. De aannemer voorziet om de werken af te ronden op 17 maart, onder voorbehoud van de weersomstandigheden.

Later dit jaar wordt het voetpad Vossenberg – Pompert aangepakt en zal er een keerpunt aangelegd worden aan het einde van Steenbergenveld in Laakdal.