Geel

Klascontainer en fietsenluifel zoeken nieuwe eigenaar

De oude kleuterschool aan de Kemeldijk in het Geelse deeldorp Winkelomheide gaat afgebroken worden. Er staan nog een klascontainer en fietsenluifel op de site. Beiden zijn nog bruikbaar en worden aangeboden voor verkoop.

Zowel Geelse verenigingen, scholen als burgers kunnen zich tot 20 maart kandidaat stellen en kunnen een bod uitbrengen. Er hangt wel een voorwaarde aan vast en dat is een project met een maatschappelijk doel. En dat mag men ruim interpreteren, zoals een ontspanningsruimte voor een jeugdvereniging, een extra klaslokaal of een ontmoetingsplek.

Kandidaten dienen een voorstel in bij de stedelijke dienst patrimonium. Het voorstel omvat een omschrijving van het maatschappelijke doel waarvoor de kandidaat de klascontainer of de fietsenluifel wil gebruiken en een bod. Een jury beoordeelt de kandidaturen aan de hand van die twee criteria.

© Stad Geel

De klascontainer en fietsenluifel kunnen na afspraak bij de dienst patrimonium op 15 maart bezichtigd worden. Alle verdere informatie wat betreft de procedure en verkoopvoorwaarden vindt men hier terug.