DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won het Meerhoutse Berg en Dal met 4-1 van Mariekerke Branst. De Meerhoutenaren staan aan de leiding in het klassement met 2 punten voorsprong op Tisselt.

In tweede provinciale B won Sint Dimpna met 0-2 op het veld van VC Herentals.

In derde provinciale C won Beekhoek met 2-1 van buur Kasterlee en speelde Ezaart 1-1 gelijk tegen Oevel. Linda Olen verloor op het veld van Wortel met 3-1. Excelsior Vorst verloor op eigen veld met 1-3 van Flandria.

In vierde provinciale F eindigde de topper tussen Zammel en Olen United op een 0-0 gelijkspel. Sint Dimpna B verloor thuis met 0-2 van Grobbendonk. Wezel Sport B ging met 1-4 winnen bij Wiekevorst en de Westelse derby tussen Tongerlo en Heultje eindigde op 1-6.