Geel

Concessiehouder gezocht voor drankverkoop Geel Zomert!

Er wordt een concessiehouder gezocht om de drankverkoopstand uit te baten tijdens de jaarlijkse concerten van Geel Zomert!. De concerten vinden dit jaar plaats op 7, 14, 21 en 28 juli, op 4, 11, 18 en 25 augustus en op 1 september.

Als concessiehouder zorg je dat er bij elk concert minimum dertig medewerkers aanwezig zijn. Daarnaast begeleid je ook per concert vijftien vrijwilligers van één Geelse (jeugd)vereniging die helpen bij het uitbaten van de drankverkoop en de afbraak van het evenement.

Het lastenboek met voorwaarden en het inschrijvingsformulier zijn verkrijgbaar bij dienst toerisme en stadsanimatie. Voor alle inlichtingen of vragen neem je contact op met Maarten Vanuytsel van dienst toerisme en stadsanimatie via 014 56 63 90 of maarten.vanuytsel@geel.be. Je kunt je kandidatuur indienen tot en met vrijdag 31 maart.