Geel

Diamanten kloosterjubileum gevierd in de botsauto’s van Palmenmarkt

Normaal zou ze drie jaar geleden haar diamanten kloosterjubileum vieren, maar corona stak toen een stokje ervoor. Zuster Karolina verblijft al sinds 2020 in woonzorgcentrum Onze Lieve Vrouw in Geel, samen met nog drie andere Gasthuiszusters Augustinessen van Geel. Zuster Karolina wordt dit jaar 85 en vierde gans de week haar 60 jarig kloosterjubileum.

© WZC Onze Lieve Vrouw Geel

Ze wou nog eens op de kermis van de Geelse Palmenmarkt in de botsauto’s gaan en haar wens ging dinsdagavond in vervulling tijdens de laatste dag van de kermis. Zuster Karolina deed dit samen met de directeur van het woonzorgcentrum. Als jong meisje had zij dit kermisbezoek al eerder gedaan en wou ze deze plezierige herinnering nog eens overdoen.