Geel

Geelse jongeren krijgen chillzone aan stedelijk zwembad

De Geelse jongeren krijgen een chillzone aan het Geelse zwembad. Afgelopen zomer bevroeg de stad de jongeren over wat een goede ontmoetingsplaats is, hoe dit er kan uitzien en welke locaties hiervoor geschikt zijn.

De bevraging kwam er na de proefopstelling met de gele en oranje verplaatsbare banken op verschillende plekken in Geel. Het was meteen duidelijk dat de Geelse jongeren meer ontmoetingsplekken willen hebben dichtbij het centrum en omringd met wat groen. De locatie aan het zwembad ligt perfect en ligt dicht bij de verschillende scholen. Dat zorgt ervoor dat leerlingen voor en na de school of tijdens de middagpauze er kunnen vertoeven.

De studenten bachelor bouw van Thomas More starten begin volgende week met de bouw van deze chillzone. Vanaf 1 juni is de chillzone open.