Geel

Jong Genk speelt volgend seizoen in Leunenstadion

Jong Genk speelt vanaf volgend voetbalseizoen al zijn thuiswedstrijden in het Leunenstadion van ASV Geel. Het gaat om een overeenkomst van één seizoen. Jong Genk speelde dit seizoen voor de eerste keer in de Challenger Pro League in het eigen stadion van KRC Genk. Door de opeenvolging van verschillende wedstrijden na de winterstop gecombineerd met zware weersomstandigheden, kreeg de grasmat in Genk het zwaar te verduren.

Daarom dat de Limburgers volgend seizoen uitwijken naar het Leunenstadion. Jong Genk heeft nu een vaste thuisbasis buitenshuis die voldoet aan de vereisten van professioneel voetbal en dat is een logische stap, aldus Roland Breugelmans, directeur opleidingen bij KRC Genk. Ook bij ASV Geel zijn ze positief over de nieuwe samenwerking. Het feit dat KRC Genk bij ASV terechtkwam, heeft in grote mate te danken aan de vrijwilligers van de club, die dag in dag uit klaar staan voor het onderhoud van het Leunenstadion, alsdus Wouter Luyckx bij ASV Geel.