Kasterlee

Jongeman gearresteerd op verdenking van bezit en handel in drugs

Een jongeman uit Kasterlee werd woensdag opgepakt voor het bezit en verkoop van verdovende middelen. De politie had woensdag in de vooravond in de buurt van de verdachte een fietser gecontroleerd. Die bleek in het bezit te zijn van een kleine hoeveelheid cocaïne, waarvan de fietser verklaarde dat hij die net voordien had gekocht bij de jongeman.

De politie deed een huiszoeking bij de jonge dealer en daar ontdekten ze een hoeveelheid cocaïne, hasj en cannabis, maar ook ruim 4.000 euro cash geld. De drugs en het geld werden in beslag genomen. De verdachte was enkele weken geleden nog voor andere feiten onder elektronische toezicht geplaatst.

Nu werd de jongeman aangehouden op verdenking van het bezit en handel in verdovende middelen en werd hij door de onderzoeksrechter naar de cel gestuurd.