DesselGeelKasterlee

Kampioen Berg en Dal stijgt naar derde nationale

In het provinciaal voetbal zijn alle reguliere competities afgelopen. Het Meerhoutse Berg en Dal stijgt van eerste provinciale naar derde nationale. Ze wonnen hun laatste competitiewedstrijd tegen Antonia met 3-1. De Kempen speelde 0-0 gelijk tegen Herselt.

In tweede provinciale B speelde Punt-Larum thuis 1-1 gelijk tegen Lentezon. Sint-Dimpna speelde ook 2-2 gelijk tegen Merksplas. Sint Dimpna speelt de eindronde om de twee stijgers naar 1ste provinciale te bepalen.

In derde provinciale C speelde Beekhoek 2-2 gelijk tegen Oostmalle. Linda Olen speelde 0-0 gelijk op het veld van Balen. Oevel won thuis van Flandria met 1-0. Excelsior Vorst verloor thuis met 0-3 van De Kempen B. De derby tussen Ezaart en KFC Mol eindigde op 0-4. Bouwel won van Kasterlee met 4-3. In derde provinciale spelen Balen, Oevel, Ezaart en Linda Olen de eindronde om de drie stijgers te bepalen. Kasterlee speelt barrage voor 1 plaats die recht geeft op behoud. Excelsior Vorst zakt naar 4de provinciale.

In vierde provinciale F verloor Sint-Dimpna B met 1-2 van VV Laakdal. Zammel speelde 2-2 gelijk op het veld van Netezonen. Immer Oost verloor met 3-4 van Heultje. Wezel Sport B won met 3-1 van Rauw en stijgt als kampioen naar derde provinciale. Tongerlo speelde 1-1 gelijk op het veld van Wiekevorst. Olen United verloor thuis met 2-3 van Grobbendonk. Zammel en Olen United spelen in vierde provinciale de eindronde om de vier stijgers te bepalen.