Geel

Koen Wauters bezoekt G basketter Seppe tijdens wedstrijd in Axion

Tijdens het G-basket tornooi in Geel kwam op het einde zanger Koen Wauters van Clouseau in de Axion binnengewandeld met een filmploeg in zijn kielzog. Productiehuis BoundBreakers van Ellen Vanhove maakt een televisieprogramma “Alles voor de Spelen”.

Het programma komt in mei bij VTM en volgt verschillende atleten en ploegen, waaronder Unified Basket, op hun weg naar en tijdens de Wereldspelen van Special Olympics in juni dit jaar in de Duitse hoofdstad Berlijn.

Koen kwam kijken naar G-basketter Seppe, die deze week jarig was, en met Unified basket een Interland met België speelde tegen Italië. In Seppe zijn ploeg speelden ook nog Jonathan mee, ook G basketter bij Geel en Arne en Ruben, die beiden als partners mee naar Berlijn gaan.

Het team dat naar Berlijn gaat wordt gecoacht door Head coach Gibbe en coach Herman. Zij zijn ook werkzaam binnen de G basket van BBC Geel.