Meerhout

Meerhoutse Beerstraat 3 weken dicht door werken

Vanaf dinsdag 10 april starten er werken in de Beerstraat in Meerhout. Het agentschap wegen en verkeer voert dan aanpassingen uit aan het fietspad. Het fietspad wordt verlegd en er komt een nieuwe oversteekplaats.

Door deze werken zal de Beerstraat en het kruispunt van de St. Trudoweg en de Schoolstraat met de Beerstraat volledig worden afgesloten.

Doorgaand verkeer is niet mogelijk, er is een omleiding voor het gemotoriseerde verkeer via de rotonde N102/N126 – Kiezel – Winkelom – Molseweg – Zuiderring -Borgerhoutsendijk – Oude Tramstraat – Molsebaan. De enkelrichting in Schoolstraat en Oude Vorstsebaan wordt tijdelijk opgeheven.

Woningen en handelszaken in de werfzone zijn niet bereikbaar met de auto. Je parkeert best op de parking in de Eikenboomlaan. De werken duren tot en met 28 april.