Meerhout

Na drie jaar ontmoeten 80-plussers elkaar weer in Meerhout

Zo’n 80 Meerhoutse 80-plussers brengen vrijdag een bezoek aan Nike in Laakdal. De trip stond al gepland voor 2020, maar corona besliste toen anders.

Deze ontmoetingsdag is een samenwerking van de gemeentelijke seniorenraad, lokaal bestuur Meerhout en Nike. Met dit evenement kunnen tachtigplussers na de donkere wintermaanden, terug buitenkomen om met elkaar een gezellige namiddag door te brengen. Er zijn verschillende opstapplaatsen voor de autobus voorzien. Zo geraakt elke deelnemer gemakkelijk bij Nike.

De ontmoetingsdag voor 80-plussers vindt telkens plaats op een andere locatie. De senioren kunnen dan kennismaken met plaatsen en evenementen waar ze normaal gezien niet zo snel komen. In het verleden bezocht men onder andere het gemeentehuis, Groezrock en sporthal Den Aks.

De ontmoetingsdag voor 80-plussers is al aan zijn zevende editie toe. Het evenement is gratis voor de deelnemers.