DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal won De Kempen met 2-1 van Retie. Leider Berg en Dal won met 1-0 thuis van ’s Gravenwezel-Schilde.

In tweede provinciale B van het voetbal won Punt Larum met 4-1 van Olmen. Sint Dimpna ging met 0-1 winnen bij Weelde.

In derde provinciale C won Beekhoek thuis met 4-1 van Bouwel. Ezaart verloor op eigen veld van Noordstar met 0-2. Oevel won met 3-1 van Wortel. Excelsior Vorst verloor thuis met 0-3 van Oostmalle. KFC Mol speelde 1-1 gelijk tegen De Kempen B.

In vierde provinciale F verloor Sint Dimpna B met 0-4 thuis van Olen united. Wezel Sport B won met 4-1 van het Eindhoutse Netezonen. Immer Oost uit Westerlo won thuis met 2-1 van Grobbendonk. Tongerlo won thuis met 2-1 van Dessel sport B.