DesselGeelKasterlee

Provinciale voetbaluitslagen Zuidkempense clubs

In eerste provinciale van het voetbal verloor Berg en Dal haar uitwedstrijd tegen Ternesse met 1-0. De Kempen verloor op het veld van Zoersel met eveneens 1-0.

In tweede provinciale B won Sint-Dimpna met 4-1 van Zwaneven. Punt-Larum verloor op het veld van Weelde met 2-1.

In derde provinciale C speelde Beekhoek 0-0 gelijk op het veld van Poppel. KFC Mol speelde 2-2 gelijk tegen Balen. De wedstrijd tussen Oostmalle en Oevel eindigde op 0-0. Linda Olen won thuis met 2-1 van Ezaart. Kasterlee won met zware 7-0 cijfers van Excelsior Vorst. De Kempen B verloor thuis met 0-2 van Wortel.

In vierde provinciale F bleef het burenduel tussen Zammel en Sint Dimpna B steken op een 0-0 gelijkspel. VV Laakdal verloor met 0-4 van Wezel Sport B. Olen United won op het veld van Heultje met 1-2. Rauw speelde 0-0 gelijk tegen Immer Oost en Dessel Sport B verloor thuis met 1-5 van Netezonen.