GeelLaakdal

Twee dertigers riskeren celstraf na een reeks inbraken

Twee dertigers riskeren een celstraf tot 26 maanden. Het duo wordt verdacht van een hele reeks inbraken in ondermeer Geel en Laakdal. Begin dit jaar pleegden ze een inbraak in een woning in Laakdal. Het tweetal werd tijdens de inbraak gefilmd door een camera van de buurman en hun wagen stond op de beelden. Op basis van de nummerplaat werd het duo opgepakt.

De twee werden door de speurders ook nog gelinkt aan in totaal 9 inbraken en 6 pogingen tot inbraak. Ze waren ondermeer actief in Geel en Laakdal. In Geel braken ze 6 auto’s open op de parking van een restaurant op de Grote Steenweg. Eén van de beklaagde gaf alle feiten toe en verklaarde met 500 euro naar ons lang te zijn gekomen, maar verspeelde dat geld bij het gokken.