Geel

Volgend seizoen terug eerste ploeg heren bij KFC Alberta

Volgend voetbalseizoen is er terug een eerste elftal heren bij KFC Alberta in Winkelomheide. Dat maakte het clubbestuur zelf bekend. Het ontbreken van een eerste ploeg heren wil niet zeggen dat Alberta stil zat het voorbije seizoen, want het gaf het bestuur de kans om met meer focus op zoek te gaan naar nieuwe spelers.

De nieuwe eerste herenploeg wordt gecoacht door Lorenzo Sterckx. Hij komt terug van Zandhoven waar hij assistant-trainer was en kijkt met veel plezier naar het nieuwe project bij Alberta. Het wordt een project waar kameraadschap, plezier en een nieuwe visie centraal staan.

Vandaag telt KFC Alberta een eerste ploeg dames waar de club biezonder trots op is en de club merkt op dat het damesvoetbal echt wel in de lift zit. Vandaag telt KFCV Alberta een 50 tal senior spelers en een 60 tal jeugdspelers verdeeld over 7 ploegen. Daar komen volgend jaar dus nog eens 37 nieuwe spelers bij.