Geel

Wereldrecordpoging ‘Glas heffen’ tijdens opening vernieuwde vleugel businessopleidingen Thomas More

Donderdag openen de businessopleidingen van Thomas More op de campus Geel een gloednieuwe vleugel. Na een grondige renovatie kunnen de 1.200 businessstudenten in Geel in een hypermoderne en inspirerende leeromgeving terecht met meer glas, meer licht en meer kleur, aldus unitmanager Sofie Peeters. Ook zijn er ondermeer gezellige zithoekjes, ontspanningsruimtes en brainstormlokalen.

De campus van Thomas More in Geel heeft een lange geschiedenis waarin de handels- of de businessopleidingen een bijzondere plek innemen. Maar liefst 20 verschillende opleidingstrajecten worden aangeboden. Als één van de opleidingen Eventmanagement is, kan er geen standaard programma voorschotelen aan de bezoekers.

Er vindt om 17u30 ook een wereldrecordpoging ‘Glas heffen’ plaats. Het record staat op 1.616 mensen die simultaan het glas heffen.