Geel

Ziekenhuis Geel verkozen tot ziekenhuis van het jaar

Ziekenhuis Geel werd verkozen tot ziekenhuis van het jaar. Een jaarlijkse prijs dat wordt uitgereikt door ZORG magazine. De vakjury prees het ziekenhuis vooral om zijn ambitieuze visie en unieke samenwerking met de andere ziekenhuizen in de streek, lokale overheden en de eerstelijnszone. De afgelopen jaren werkte het ziekenhuis ook enkele innovatieve concepten uit zoals een revalidatieboerderij, remote monitoring en een ervaringstraject voor patiënten met een verslavingsproblematiek.

“We zijn uiteraard zeer blij met de erkenning die ons ziekenhuis mocht ontvangen. Maar wij zijn nu niet plots het beste ziekenhuis geworden. Dit is vooral een erkenning dat wij er zéér goed in slagen om onze specifieke opdracht te vervullen: namelijk om samen met andere zorgspelers de beste zorg voor onze regio te bieden. Wij investeren in wat de patiënt in de ruime Geelse en Westelse regio nodig heeft”, zegt Jan Flament, CEO van Ziekenhuis Geel.