GeelLaakdal

Kringwinkel Laakdal sluit de deuren en verhuist naar nieuw pand in Geel

De Kringwinkel in Laakdal sluit op 3 juni de deuren. Het huidige huurcontract aan de Oude Geelsebaan liep ten einde en kon niet meer verlengd worden. Er werd wel eerst in Laakdal gezocht naar een geschikte pand van zo’n 1.500 m², maar dat bleek niet eenvoudig.

De kringwinkel ging op zoek naar een nieuwe locatie en vond deze in de gebouwen van tegelbedrijf Van Calster aan de Grote Steenweg op nauwelijks 5 minuten rijden van de huidige site. Toch betreurt CD&V Laakdal dat de nieuwe kringwinkel buiten de gemeentegrenzen is.

De service blijft behouden, want het team van medewerkers verhuist mee naar de nieuwe locatie. De nieuwe kringwinkel opent op 24 juni en het eerste jaar zal dit aan de achterkant van het gebouw zijn.