Geel

Nieuwe voorzitter en shirtsponsor voor ASV Geel

Fabian Morren is de nieuwe voorzitter van ASV Geel. Dat maakte de voetbalclub uit derde nationale zelf bekend tijdens een persconferentie. Morren en Dennis Peeters komen aan boord als nieuwe hoofdaandeelhouders bij de club en zijn beide ondernemers uit de Kempen.

De instap kadert in de lokale verankering van ASV Geel en de club legt met deze lokale verankering stevige fundamenten waarop ze op een gezonde manier verder kan groeien. Benny Hoebregs, die tot vandaag voorzitter was, verdwijnt niet in stilte achter de coulissen. Hij neemt de de functie van ondervoorzitter op en blijft zo mee aan boord. Ook ex-voorzitters Fons Backx en Vic Keersmaekers maken nog altijd deel uit van de blauw-witte vloot.

Fabian en Dennis delen de passie voor voetbal. Zo beheren ze met hun mediabedrijf de website Voetbal24.be, dat vanaf volgend seizoen de nieuwe shirtsponsor wordt van de club. Fabian is van kindsbeen af trouwe supporter van de club.

Het duo is uit het nuchtere, Kempische hout gesneden. Met gezonde ambitie willen zij inzetten op progressieve groei, die stap voor stap van onderuit zal gebeuren. Ze willen werk maken van een duidelijke interne structuur in de club waarbij de kracht van de vrijwilligerswerking centraal staat. Verder willen ze ook inzetten op de versterking van de jeugdwerking in de club.

Na de eerdere mededeling van de komst van KRC Genk Jeugdopleiding naar De Leunen, is dit opnieuw een duidelijk signaal dat het de huidige derde nationaler menens is om op een gezonde en ambitieuze manier stappen vooruit te blijven zetten.