Laakdal

NRG Fitness neemt O2 fitness over in Eindhout

NRG Fitness nam onlangs O2 Fitness aan de Meir in Eindhout-Laakdal over. De club kreeg een grondige opfrisbeurt als nieuwe premium club zodat de leden in een volledig vernieuwd kader kunnen oefenen.

Premium clubs bieden de leden net iets meer aan, want naast het persoonlijk beweegadvies krijgen de leden koffie en een handdoekenservice en in Laakdal kunnen de leden zelfs 24/7 terecht. De oprichters in Laakdal blijven trouw aan hun concept waarbij ze partnerships opgestart hebben met bedrijven in de nabije omgeving van de club. Zo vinden locals gemakkelijk de weg naar de club, maar raakt de club ook sneller geïntegreerd in de regio.

NRG Fitness werd negen jaar geleden opgericht door Aziz Allali en Roas Lamine met eerst een club in Lier, nadien Kapellen en Geel. In 2022 alleen al opende NRG Fitness 10 clubs. Het ziet ernaar uit dat dit aantal in 2023 ruimschoots wordt overschreden.

NRG Fitness telt ondertussen meer dan 35 clubs in België, wat hen de grootste all-in fitness van de Benelux maakt.