GeelLaakdalMeerhout

Vijf fiscale PV’s opgesteld tijdens verkeersactie

1.666 voertuigen werden bij een verkeersactie gecontroleerd met een automatische nummerplaat lezer in de politiezone Geel-Laakdal-Meerhout. Vijf fiscale PV’s werden opgemaakt voor personen die in België verblijven, maar met een buitenlandse nummerplaat rondrijden zonder dit aan te geven. Drie personen met een Roemeense achtergrond, één met een Turkse achtergrond en één persoon met een Bulgaarse achtergrond kregen hiervoor een boete.

Daarnaast kreeg één bestuurder een boete van 500 euro omdat zijn voertuig op rode diesel reed in plaats van op gewone diesel. Ook was een koerier van een leveringsfirma niet in orde met het bestuurdersattest waardoor deze bestuurder een boete kreeg van 990 euro en werd doorverwezen naar het RSVZ. Als laatste was ook één bestuurder niet in orde met het keuringsbewijs.