Laakdal

BKO Eindhout nu in polyvalent gebouw Eindhout

Vorige week woensdag ging de nieuwe vestiging voor Buitenschoolse kinderopvang in Eindhout voor de eerste maal open. Er is plaats voor 125 kinderen. De kinderopvang maakt deel uit van het polyvalent gebouw waar ook de judo en de turnzaal van de gemeentelijke basisschool Eindhout hun nieuwe stek vonden.

Naast de nieuwe speelruimte kunnen de kindjes ook gebruik maken van deze turnzaal en van de kleuterspeelplaats van de school. In de kinderopvang zelf is er ook een stille ruimte voorzien voor wie het wat rustiger aan wil doen. De opening van het nieuwe polyvalente gebouw verloopt in fases. De werken zijn nog volop bezig. Vanaf nu zal de BKO elke woensdagnamiddag de naschoolse opvang in Eindhout verzorgen. Vanaf de zomervakantie kunnen kinderen er terecht voor de vakantieopvang.

De turnzaal en de judozaal worden pas vanaf september in gebruik genomen. Op 1 oktober wordt het gebouw officieel geopend.