Geel

Gewijzigde rijrichting Retieseweg voor GMM

Om de instroom van duizenden festivalgangers naar Graspop Metal Meeting in Dessel te leiden, wordt de rijrichting op de Retieseweg vanaf woensdag 6u00 uur tot en met zondag 18 juni 22u00 tijdelijk omgekeerd in de richting van Retie in plaats van in de richting van het centrum van Geel.

Het gemotoriseerd verkeer kan tussen het kruispunt Retieseweg en Heimerik en het kruispunt Retieseweg met Castelsebaan enkel richting Retie rijden. Vanaf de Castelsebaan is verkeer in beide richtingen mogelijk, zoals in de huidige situatie. Fietsers kunnen altijd in beide richtingen rijden. Het doorgaand verkeer dat tijdens het festival richting Geel wil, wordt omgeleid via Kasterlee.

Om de grootste piek in uitstroom vlot te laten verlopen, wordt de rijrichting op de Retieseweg op zondag 18 juni om 22u00 opnieuw omgedraaid.