GeelKasterlee

Maximumsnelheid Arkstraat en Zeggendijk verlaagt naar 50 km/u

Vanaf maandag 26 juni wordt in een gedeelte van de Arkstraat in Lichtaart en van Zeggendijk in Geel (het verlengde van de Arkstraat) 50 km/u ingevoerd. Concreet gaat het om het traject vanaf het voetbalveld FC Stenen tot ongeveer 200 meter na de Kleine Nete op grondgebied Geel.

Met de zomervakantie voor de deur willen Kasterlee en Stad Geel zo de veiligheid voor alle verkeersdeelnemers in de nabije omgeving van deze toeristische trekpleister verhogen. Eerder dit jaar werden in deze zone al werken uitgevoerd.

Ook in een gedeelte van Loozijde in Tielen zal vanaf maandag 26 juni 50 km/u worden ingevoerd. Concreet gaat het om het deel vanaf de Gierlebaan tot aan De Willaert om aansluiting te maken aan de reeds bestaande zone 50 in De Willaert.