Mol

Pennenzakkenrock is klaar om 23.500 kinderen te ontvangen

Donderdag wordt voor de 29ste maal Pennenzakkenrock georganiseerd op het Zilvermeer in Mol. 23.500 kinderen, van maar liefst 416 scholen, gaan een onvergetelijke dag meemaken en om dit in goede banen te leiden, zet de organisatie extra in op veiligheid.

Voor het eerst plaatst de organisatie smeerzuilen met zonnecreme op het festivalterrein om de kinderen zorgeloos te laten genieten van een hopelijk zonnige dag. Ook wordt er gezorgd voor extra schaduw of schuilplaatsen op het strand door middel van shelters.

Overal verspreid op het terrein kunnen de kinderen een drinkbus met water vullen aan de waterbars of laten vullen aan een verkooppunt met frisdrank. Zo verkleint de organisatie de afvalberg.

Het recept van Pennenzakkenrock blijft ongewijzigd. Grote namen op het podium, waaronder Pommelien Thijs en Regi, randattracties en doe-activiteiten op maat van kinderen.