Geel

Twee Geelse wielerbeloften ontwikkelden aerosokken

Luca Van Hout en Jarne Van Dyck zijn twee jonge Geelse studerende wielrenners die zich in het ondernemersschap storten. Het duo startte enige tijd geleden het bedrijf Sharp Cycling Couture op en ze zitten in de laatste fase van hun studies. Wielrenners zijn alsmaar meer op zoek naar aerodynamica om elke watt die ze kunnen winnen, aldus het duo.

Ze kwamen op het idee om aerosokken te ontwikkelen voor wielrenners en nu al rijden een 5-tal Belgische wielerploegen met deze aerosokken van het merk Sharp. Zelf vonden ze de juiste stoffen, naden en sillicone en zochten een fabrikant om hun product te ontwikkelen. Een buitenlandse textielfirma ging met hen in zee. Volgens het duo staat het bedrijf open voor innovaties en wilt het verder werken aan de ontwikkeling van de sokken.

Wil je meer weten over de aerosokken klik dan hier.