Mol

Vier maanden éénrichtingsverkeer op Molderdijk

Sinds woensdag 7 juni geldt er voor vier maanden éénrichtingsverkeer op de Molderdijk in Mol. De rijrichting van de Markt naar de Zuiderring blijft behouden en de handelaars blijven bereikbaar. In de andere rijrichting gebruik je de Zuiderring om ofwel via Borgerhoutsendijk en Ginderbroek of Toemaathoek in Ginderbuiten naar het centrum van Mol te rijden.

© Gemeente Mol

Fietsers gebruiken de Hofstraat als omleidingsroute, met uitzondering van de fietsers die van en naar de winkels aan de Molderdijk rijden. Tijdens het bouwverlof van 7 juli tot en met 1 augustus is er wel opnieuw tweerichtingsverkeer mogelijk. Deze ingrijpende verkeersmaatregel is nodig voor het noodzakelijke vernieuwen van de waterleiding en de hoogspanning, in combinatie met Fiberklaar.