Geel

Eerste wijnautomaat op Geels grondgebied

Sinds een paar dagen kan je wijn uit een automaat van Wine Point halen op de hoek van Kremer en de Antwerpseweg in Geel. Sommelier Jan Kerckhofs startte begin dit jaar zijn eigen wijnwebshop en nu krijgt die er een fysiek verkooppunt bij.

Er is keuze uit 35 verschillende rode, witte, rosé en schuimwijnen en die zijn voornamelijk afkomstig uit Zuid Afrika. Ideaal voor iemand die nog snel een fles nodig heeft als cadeau voor een etentje of bij onverwacht bezoek. wie denkt dat de wijn eerst nog op temperatuur moet komen vooraleer de fles open kan, die mag op zijn 2 oren slapen. De automaat is namelijk gekoeld.

Bij het bestellen moet de persoon wel kunnen bewijzen dat hij ouder is als 18 en dat kan enkel door de elektronische ID-kaart in te steken. Betalen kan enkel digitaal of via de betaalkaart. Om vandalisme te vermijden, sluit de automaat van middernacht tot 7u ’s ochtends.