Meerhout

9 bijkomende laadpalen voor Elektrische voertuigen in Meerhout

Op korte termijn komen er in Meerhout negen laadpunten bij voor elektrische wagens. De gemeente komt hiermee tegemoet op vraag van de inwoners naar meer publieke laadpunten. Momenteel is er 1 laadpaal voor 2 wagens op de centrumparking in de Eikenboomlaan. Onlangs werd daar nog een tweede laadpaal geplaatst en 1 voor het gemeentehuis. Beiden worden binnenkort in werking gesteld.

De negen bijkomende laadpalen zijn voorzien over gans Meerhout met ondermeer aan de kerk in Zittaart, aan de kerk van Gestel, parking Sportlaan, parking Molenberg, de bib, aan de petanquepleintjes Molenveld, parking Zilderij, aan de kerk van Berg en de parking Prinskensmolenweg. Mogelijk komt er ook nog een snellader op de parking in de Eikenboomlaan.