Laakdal

Ook in het najaar huur je Etuktuks en fietsen in Laakdal

Ook in het najaar kan je nog met een eTuktuk of (elektrische) fiets door het platteland van de Merode cruisen. De oude stoomzagerij in Vorst-Meerlaar is de uitvalsbasis voor je trip met de Etuktuk waarmee je geruisloos rondrijdt. Met een tablet en GPS-route ontdek je meer over landbouwers in het Merodegebied. Of ontdek monumenten tijdens de landschapsroute.

Met de fiets trap je door de streek van De Merode en stippel je jouw route uit op de fietsknooppunten. Je pikt je eTuktuk of fiets op in de oude stoomzagerij in Vorst-Meerlaar. Je reserveert vooraf je etuktuk hier of je fiets hier. Het verhuurpunt in de stoomzagerij is geopend van woensdag tot zondag, telkens van 11u00 tot 16u00. Ook op feestdagen kan je jouw eTuktuk of fiets reserveren.