Kasterlee

Politie zoekt man die 2x werd opgemerkt in De Hoge Rielen

De politie regio Turnhout zoekt naar een man die begin vorige maand enkele malen werd opgemerkt in het verblijfsdomein De Hogen Rielen in Kasterlee en dit in kader van een lopend onderzoek. De man werd in De Hoge Rielen voor een eerste keer gezien op zaterdag 8 juli tussen 6u00 en 6u30 en een tweede maal op maandag 10 juli tussen 9u30 en 10u00.

De man werd tijdens zijn eerste bezoek gefotografeerd. Hij reed toen rond met een zwarte damesfiets van het domein zelf. Hij droeg toen een blauwe T-shirt, een korte broek tot op de knieën en opvallende, vermoedelijke donkergroene kousen of panty’s. Toen hij twee dagen later weer opdook, droeg hij vermoedelijk hetzelfde blauwe T-shirt en opnieuw een korte donkerkleurige broek. Hij droeg die maandagochtend ook een donkerkleurige pet en zijn mond en neus waren bedenkt door een donkerkleurige bandana. De politie sluit niet uit dat de man in de buurt woont van De Hoge Rielen of er in die periode ergens verbleef.

Personen die weten wie deze man is of waar hij verblijft, kunnen de politie contacteren op 0800/25.101 of mailen naar opsporingen@politieregioturnhout.be. Een foto van de gezochte man kan je bekijken op onze website geelfm.be